64 lastbilar i lager

Van ProCenter

Hjälper dig att hålla din verksamhet rullande.

Van ProCenter har tagits fram och utvecklats för våra transportbilskunder. Här erbjuder vi anpassade och optimerade tjänster som uppfyller just dina önskemål och behov. 

Mer än bara service

När du besöker våra Van ProCenter-verkstäder får du ta del av vårt omfattande Pro Service-program. Det inkluderar bland annat:

 • Längre öppettider
 • Större urval
 • Fler rådgivare
 • Proffsigare service
 • Ökad mobilitet

När du kommer till någon av våra Van ProCenter-verkstäder i Kista eller Södertälje kan du alltid förvänta dig bästa service och hjälp från servicerådgivare och mekaniker som har expertkunskap om just din bil.

Expertis

Hos oss finns experterna som ger dig råd utan krångel och som förstår sig på din verksamhet. Därför kan du vara säker på att vi vet vad vi pratar om, oavsett om det handlar om påbyggnader eller invändig utrustning – eller om du behöver träffa en vagnparksspecialist.

Service

Marknadens bästa transportbilsservice handlar om mycket mer än bara själva serviceåtgärderna. Vårt omfattande Pro Service-program inkluderar bland annat omfattande verkstadsservice, reparation av glas och stenskott, däckhotell, jourhavande transportbilsmekaniker dygnet runt och mycket, mycket mer.

Utbud

Vi hjälper dig att hitta rätt transportbil – oavsett bransch. På våra Van ProCenter hittar du ett extra stort utbud av utställnings- och demobilar. Du kan även titta närmare på vilken typ av tillbehör och inredning som passar just dig och dina behov. Våra professionella säljare skräddarsyr en finansieringslösning till dig som matchar dina behov och din verksamhet.

Mobilitet

Vi har alltid ett brett utbud av ersättningsbilar tillgängliga, så att du kan hålla verksamheten i rullning även när din egen bil står stilla. Vare sig du behöver öka upp vagnparken under intensiva arbetstoppar eller hyra en transportbil medan din bil är inne på service så kan du lita på att vi hittar en snabb lösning för dig så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig: din verksamhet.

Generösa öppettider

För våra Van ProCenter-kunder erbjuder vi utökade öppettider och kortare väntetider. Detta gör att den tid du behöver tillbringa utan bil blir så kort som möjligt – allt för att du ska kunna hålla din verksamhet rullande.

Van ProCenter hos Bilia

Hos Bilia når du ditt Van ProCenter på ett eget telefonnummer: 010-497 19 19

Telefontid:
Mån - tors: 06:35 - 01:00
Fredag: 06:35 - 19:00
Lördag: 11:00 - 15:00

Våra Mercedes-Benz Van ProCenter

 • Kista

  Kottbygatan 4, Kista

  Vi säljer & servar

 • Södertälje

  Sydhamnsvägen 58, Södertälje

  Vi säljer & servar