58 lastbilar i lager

Service för din Mercedes-Benz lastbil och buss

Välj anläggning för att boka service:

Vi finns här för dig när du behöver

I våra auktoriserade verkstäder för Mercedes-Benz lastbilar och bussar finns vi för att hjälpa dig när du behöver. Med generösa öppettider i våra verkstäder kan du slippa vänta för länge på reparation, då vi vet hur mycket ditt fordon betyder för dig och ditt företag. 

I Stockholm finns våra Mercedes-Benz lastbilsverkstäder i Kista, Länna och Södertälje. I Norrland finns de i Luleå och Umeå. Våra servicetjänster för bussar hittar du i Norrköping och Umeå.

Våra kompetenta tekniker har specialkunskaper om just ditt fordon och vi finns här för dig när din bil behöver sin årliga service eller om du har otur och den går sönder. 

Hyra lastbil

Om det är ett större jobb som behöver göras har vi dessutom ett stort utbud av lastbilar att hyra, allt för att underlätta för dig och undvika att ditt företag tappar fart när bilen är på verkstaden.

Läs mer om att hyra lastbil

Serviceavtal

Rätt lastbil är viktigt. Rätt serviceavtal är minst lika viktigt. Vårt ServiceComplete täcker i stort sett allting utom däck och bränsle.

Med ett bra serviceavtal får du inga överraskningar alls. ServiceComplete täcker allt som nybilsgarantin täcker plus alla slitdelar.

För att din lastbil ska behålla sitt värde används uteslutande Mercedes-Benz originaldelar. Individuellt skräddarsydda servicepaket ger maximal mobilitet och bidrar till att undvika driftstopp.

Läs mer om våra serviceavtal

OMNIplus – premiumservice för din buss

På våra anläggningar i Norrköping och Umeå erbjuder vi servicetjänster för Mercedes-Benz bussar. Bilias specialutbildade personal hjälper till med service, reparation och rådgivning och känner till alla funktioner i just din buss, ny som gammal. OMNIplus innebär även att vi har tillgång till specialverktyg och över 13 000 originaldelar. Kort sagt ser vi till att hålla din buss rullande, snabbt och effektivt. Boka via 0771-400 000.

24h SERVICE

Ett avbrott kommer aldrig lägligt. Med OMNIplus 24 SERVICE får du hjälp när och där du behöver det. Dygnet runt, hela året och i hela Europa.

Besök någon av våra Mercedes-Benz-anläggningar

 • Kista

  Kottbygatan 4, Kista

  Vi säljer & servar

 • Länna

  Svarvarvägen 6B och 6C, Skogås

  Vi säljer & servar

 • Södertälje

  Sydhamnsvägen 58, Södertälje

  Vi säljer & servar

 • Norrköping

  Returgatan 5, Norrköping

  Vi säljer & servar

 • Luleå

  Besiktningsvägen 13, Luleå

  Vi säljer & servar

 • Skellefteå

  Verkstadsvägen 18, Skellefteå

  Vi säljer endast begagnat

 • Umeå

  Formvägen 6, Umeå

  Vi säljer & servar

 • Överhörnäs

  Krossvägen 2, Överhörnäs

  Vi servar

 • Gällivare

  Triangelvägen 4, Gällivare

  Vi säljer & servar

Vi hjälper dig med din lastbil eller buss