71 lastbilar i lager

Service för din Mercedes-Benz lastbil

Ta kontroll över servicekostnaderna

Tydligt beräkningsbara kostnader utan överraskningar – Mercedes-Benz serviceavtal förenklar den långsiktiga planeringen med attraktiva månadskostnader. För att din lastbil ska behålla sitt värde används uteslutande Mercedes-Benz originaldelar. Individuellt skräddarsydda servicepaket ger maximal mobilitet och bidrar till att undvika driftstopp.

 • Förebyggande åtgärder mot driftstopp som går att förutsäga.
  Snabba reparationslösningar för att klara av dina transportuppdrag i tid.
 • Bra planeringsmöjligheter och effektiva verkstadsbesök.
  Minimal tidsåtgång för hantering av reparationer och underhåll.
 • Maximal transparens.
  Tydlig överblick över vilka reparationsåtgärder som krävs. Undvik onödiga verkstadsbesök och kostnader.

Ja, jag vill ha ett prisförslag på serviceavtal

Mercedes-Benz Complete

Ditt Alltid-lugn-och-ro-paket!

Med Mercedes-Benz Complete kan du lita på ett omfattande ytterligare skydd av ditt fordon. Det omfattande servicepaketet täcker alla verkstadsarbeten, inklusive slitdelar. Det börjar med koordinering av tidsbokning och fortsätter ända till revision.

Mercedes-Benz Uptime är en integrerad del av serviceavtalen Mercedes-Benz Complete och Select. Utnyttja den optimala kombinationen av ett smart nätverk och Mercedes-Benz serviceavtal – och detta till en särskilt fördelaktig månadskostnad.

För användningstider på upp till 8 år och en körsträcka på upp till 600 000 kilometer (Atego) resp. upp till 1 000 000 kilometer (Actros, Antos, Arocs) beroende på fordonsutrustning.

Mercedes-Benz Select

Ett lugnande val.

Mer service och säkerhet till överskådliga kostnader: Mercedes-Benz Select kompletterar drivlinegarantin med underhållsservice. Dessutom får du alla fördelar med helautomatisk Telediagnos i realtid genom Mercedes-Benz Uptime, och allt detta till en extra förmånlig månadsavgift.

Mercedes-Benz BestBasic

Lita på kvalitet.

Mercedes-Benz BestBasic skapar de bästa förutsättningarna för att din lastbil alltid ska vara redo att användas. Alla underhållsarbeten utförs enligt Mercedes-Benz höga kvalitetsstandard.

Serviceavtalet innehåller regelbundet underhåll av fordonet samt all service enligt servicebladet på Mercedes-Benz chassi – inklusive Mercedes-Benz originaldelar, oljor och fetter. Om du vill kan du komplettera Mercedes-Benz BestBasic med Uptime.

Mercedes-Benz Uptime

Mercedes-Benz Uptime är en integrerad del av serviceavtalen Mercedes-Benz Complete, Select och SelectPlus. Mercedes-Benz övriga serviceavtal går också att kombinera med Mercedes-Benz Uptime. Genom den optimala kombinationen av intelligenta fordonsnätverk och Mercedes-Benz serviceavtal får du dubbla fördelar.

Visionen bakom Mercedes-Benz Uptime: reparationer kan planeras till 100 % och du får maximal tillgänglighet till dina bilar. Med Mercedes-Benz Uptime strävar vi efter ett tydligt mål. Vi ska ständigt minimera oplanerade driftstopp och se till att reparationer kan planeras – för att därigenom öka tillgängligheten till dina fordon.

Intelligent sammankoppling för ännu mer effektiv fordonsanvändning.
Mercedes-Benz Uptime briljerar tack vare den intelligenta sammankopplingen mellan bilen, Mercedes-Benz service och ditt transportföretag. Det gör en avsevärt bättre planering av verkstadsbesök och ökad fordonstillgänglighet.

Vill du veta mer om serviceavtal är du välkommen att kontakta oss.

Hitta kontaktuppgifter här
 • Merceds-Benz Lastbilar

  Mercedes-Benz är världens största lastbilstillverkare. Upptäck vårt sortiment och erbjudande.

 • Mercedes-Benz service

  Med stor kunskap, erfarenhet och Mercedes-Benz Originalreservdelar ser våra serviceverkstäder till att du alltid kan lita på din bil.

Besök någon av våra Mercedes-Benz-anläggningar

 • Kista

  Kottbygatan 4, Kista

  Vi säljer & servar

 • Länna

  Svarvarvägen 6B och 6C, Skogås

  Vi säljer & servar

 • Södertälje

  Sydhamnsvägen 58, Södertälje

  Vi säljer & servar

 • Norrköping

  Returgatan 5, Norrköping

  Vi säljer & servar

 • Överhörnäs

  Krossvägen 2, Överhörnäs

  Vi servar

 • Luleå

  Besiktningsvägen 13, Luleå

  Vi säljer & servar

 • Gällivare

  Triangelvägen 4, Gällivare

  Vi säljer & servar

 • Umeå

  Formvägen 6, Umeå

  Vi säljer & servar

Vi hjälper dig med din lastbil