58 lastbilar i lager

Mercedes-Benz Econic

Optimalt rustad för entreprenadtrafik.

Optimala arbetsvillkor för förare och arbetslag

Vare sig det gäller kommunal användning, uppsamlings- och distributionstrafik eller någon av en mängd andra användningsområden: Econic är före sin tid.

Städerna växer. Samtidigt ökar kraven på mobilitet, logistik, miljö och livskvalitet. Vårt svar på det är ett nyttofordon som kan hantera dessa krav. Ett fordon med hög prestanda och effektivitet som samtidigt erbjuder maximal säkerhet för alla medtrafikanter. Levererar hållbara lösningar på de växande utsläppen i storstadsområden och ger optimala arbetsvillkor för förare och arbetslag.

Ett ansvar som Econic omsätter i handling. Med kraftfull drivlina, hög påbyggnadsvänlighet och de avgörande säkerhetsfördelarna som kommer med den unika DirectVision-förarhytten med panoramaglas och smarta körhjälpssystem. Med ergonomisk in- och urstigning, intuitivt placerade instrument och sist men inte minst gasmotorn som finns tillgänglig som tillval – för fri körning i vissa miljözoner. En gemensam blick framåt.

En översikt över Econic

 • Ergonomi och säkerhet
  Bra arbete börjar med en komfortabel arbetsplats. Det är precis så Econic är utformad – så att den stöttar föraren perfekt.
 • Lösningar för alla användningsområden
  Låg eller hög förarhytt, diesel- eller gasmotor, fyra olika axelvarianter och axelavstånd. Econic erbjuder rätt lösning för alla användningsområden.
 • Användningsområden
  Econic uppfyller som ett modernt Low-Entry-fordon de hårda kraven på ett nyttofordon. En partner som är perfekt anpassad till de mest varierande branscher och uppgifter.
 • Rätt Econic för rätt ändamål
  Oavsett om det gäller kommunal användning, uppsamlings- och distributionstrafik eller någon av en mängd andra användningsområden: Econic är före sin tid.

Mercedes-Benz Econic redo för leverans

Våra säljare