72 lastbilar i lager

Mercedes-Benz eActros 600

Helelektrisk, hållbar, lönsam.

Dags för ett nytt kapitel

eActros 600, helt eldriven, kombinerar hållbarhet och lönsamhet. Den är en del av en integrerad eMobility-lösning med eConsulting för verksamhetsfrågor, finansiella- och digitala tjänster.

eActros 600 säkerhetskonceptet uppfyller mer än bara lagstadgade föreskrifter och standarder. Nu finns även delautomatisk körning, 270° fusionsteknik och förbättrad nödbromsfunktion samt stöd vid svängning och filbyte.

Långa sträckor utan laddbekymmer

Med en räckvidd upp till 500 km utan mellanladdning imponerar eActros 600. Dess Litium-ferrofosfatbatterier (LFP) är nickel- och koboltfria, vilket ger betydande fördelar när det gäller livslängd och kraftfullt strömflöde.

Upp till

500 km

räckvidd utan mellanladdning


*Räckvidden har fastställts internt under specifika testvillkor, efter förkonditionering med en 4×2-trailerdragare med 40 ton tågvikt vid 20 °C yttertemperatur i fjärrtrafik, och kan avvika från de värden som fastställts enligt förordning (EU) 2017/2400.

Upp till

600 kW

Toppeffekt

Megawatt-laddning från

20 % till 80 % 

på ca 30 minuter.**


**Baserat på interna simuleringar, eftersom en bindande och enhetlig standard för Megawatt Charging System (MCS) fortfarande håller på att utarbetas.

Mercedes-Benz Actros redo för leverans

Våra säljare