71 lastbilar i lager

Mercedes-Benz Atego

Sveriges mest sålda distributionslastbil.

För långa dagar med korta avstånd

Mercedes-Benz dominerar den svenska marknaden för distributionslastbilar. Atego är Sveriges mest sålda distributionslastbil genom tiderna och idag är varannan såld bil i klassen en Atego.

Redo för allt

Med Atego är du mycket väl förberedd för utmaningarna inom lätt distributionstrafik. Den är mycket effektiv och tillförlitlig, och tack vare mångsidigheten finns en lämplig fordonskonfiguration för praktiskt taget alla krav och varje bransch.

En översikt över Atego

 • Mångsidighet
  Med Atego får du en otroligt mångsidig lastbil som med uppdragsanpassad utrustning ser till att du kan sköta dina uppdrag i distributionstrafik smidigt och problemfritt.
 • Effektivitet
  Förenar det som hör ihop: RoadEfficiency kombinerar låga totalkostnader med hög säkerhet och hög fordonsanvändning, för ännu mer effektiva transporter.
 • Tekniska data
  Med optimerad ergonomi, hög körkomfort, mer effekt och mer vridmoment har Atego allt som du behöver för ditt arbete.
 • Tillförlitlighet
  Från vindrutetorkaren till bromsljusen – hos Mercedes-Benz är tillförlitlighet en del av grundutrustningen. Redan under utveckling och konstruktion fokuserar man på varje komponent.
 • Höjdpunkter och ytterligare fakta
  Med Mercedes-Benz originaltillbehör och ytterligare höjdpunkter bidrar Atego till att göra arbetet i distributionstrafiken lite lättare.

Mercedes-Benz Atego redo för leverans

Våra säljare