71 lastbilar i lager

Mercedes-Benz Arocs

Optimalt rustad för entreprenadtrafik.

Byggplats för andra, lekplats för dig

Landsvägsversionerna och de allhjulsdrivna versionerna av Arocs ger dig en maximalt robust och tålig lastbil som är optimalt rustad för praktiskt taget alla utmaningar inom entreprenadtrafik.

Marknadens mest renodlade lastbils­modell för tung anläggningstrafik

Mercedes-Benz Arocs är en lastbil där varje detalj är byggd för att klara de hårda påfrestningarna i grusgropar och på byggen. Markfrigången är höjd och  fjädringen är avsedd för tuffast tänkbara tag.

Arocs har en mängd lösningar som är helt unika – bland annat ”gunga-­loss” funktion. Alla Arocs har en off-road anpassad Powershift 3 växellåda som standard. Det går även att beställa Arocs med hydrauliskt inkopplingsbar framhjulsdrift (HAD) och den outslitliga kopplingen TRK som gör start i backe med full last till en barnlek.

En översikt över Arocs

 • Effektivitet
  Förenar det som hör ihop: RoadEfficiency kombinerar låga totalkostnader med hög säkerhet och flexibel fordonsanvändning, för ännu mer effektiva transporter.
 • Tillförlitlighet
  När vi bygger våra lastbilar utgår vi från den hårdaste kvalitetsstandarden som finns, nämligen kraven i vardagen. Med andra ord – dina krav.
 • Tekniska data
  Med sparsamma och pålitliga Euro VI-motorer samt 9 förarhyttsvarianter har Arocs lösningen för praktiskt taget alla krav.
 • Robust
  Arocs tålighet och styrka återspeglas även i de individuella förarhytterna, i hyttens extremt tåliga och långlivade råkaross liksom i den atletiska och kraftfulla designen.
 • Höjdpunkter och ytterligare fakta
  Med Mercedes-Benz originaltillbehör och branschspecifika fordonskoncept erbjuder Arocs ett flertal individuella utformningsmöjligheter och extra hög nyttolast för extrema laster.

Mercedes-Benz Arocs redo för leverans

Våra säljare